Vintrie Byväg 2 / Vintrie / Malmö

1½ plans villa i vinkel med stort dubbelgarage och förråd.

Slutpris
4 550 000 kr
Referensnummer
153 425
Boarea
161 kvm
Driftkostnad
36 281 kr/år
Tomtarea
1 084 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1½-plan med liten källare
Såld
2014-08-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Vintrie Byväg 2 såldes av oss 2014-08-15. Se alla våra försäljningar i Vintrie

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vintrie är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lugnt läge i riktig idyllisk bymiljö men ändå nära centrala Malmö finns detta varsamt renoverade 1 och 1½ plans villa i vinkel med liten källare samt med rejält dubbelgarage med förråd och loft. På tomten finns även förrådsbyggnad och växthus. Bostaden har många välbevarade charmiga detaljer som vackra spegeldörrar, breda fönsternischer, uppmurat vinställ och med en välkomnande öppen planlösning där vardagsrumsdelen har en murad öppenspis med energikassett. Huset har putsade tegelväggar, spröjsade fönster, keramiska golvbeläggningar och fina furugolv. Helkaklat badrum med bastu och gäst wc. 7 rum varav 4-5 sovrum. Gammeldags underbar trädgårdstomt med stenlagd terrass i soligt sydväst läge. Detta hus måste ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.