Åhultsvägen 21 / Vittskövle / Kristianstad

Charmigt objekt på idylliskt lantligt läge!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea/biarea
195/100 kvm
Driftkostnad
29 215 kr/år
Tomtarea
5 030 kvm
Rum
7 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-09-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Åhultsvägen såldes av oss 2020-09-16. Se alla våra försäljningar i Vittskövle samt även på Åhultsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vittskövle är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna charmiga 1 1/2-villa i vinkel med källare på idylliskt lantligt läge! Fritt beläget på stor tomt vid porten till Österlen med service och kommunikationer inom räckhåll. Unikt objekt med fina kvalitéer och detaljer. Väldisponerad villa med stora ytor och möjligheter. Salongsliknande vardagsrum med magisk utsikt, takbjälkar och uppmurad spis som sprider skön värme, matrum som gjort för bjudningar, rejält kök med plats för många, allrum, 3 sovrum med möjlighet till fler om så önskas. Rymlig separat byggnad innehåller ateljé, snickeriverkstad, förråd och garage. Sköna uteplatser under tak, syrenberså och växthus. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vittskövle

Vittskövle är en by med gamla anor, slott och gods som tidigare varit byns mittpunkt.

NÖJE

Vittskövle slott som är en av Nordens bäst bevarade renässansborgar. Parkanläggningen runt slottet är öppen för allmänheten. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar når du på en kort bilfärd.

SPORT OCH FRITID

Här finns en Vittskövle IF för den fotbollsintresserade. Gillar du golf har du kommit helt rätt, Degeberga-Widtskfle golfklubb har en 18-hålsbana och en kortbana med 9 hål.

KOMMUNIKATION

Här finns kommunaltrafik några gånger om dagen. Med bil tar du dig enkelt vidare i Skåne.

FAMILJELIV

I Vittskövle finns skola upp till årskurs 5, därefter fortsätter barnen i Degeberga alternativt Kristianstad. Det finns en förskola med föräldrakooperativ.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.