Alfred möllares väg 5 / Vittskövle / Kristianstad

Slutpris
2 495 000 kr
Boarea/biarea
150/25 kvm
Driftkostnad
34 022 kr/år
Tomtarea
1 347 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-11-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Alfred Möllares Väg såldes av oss 2017-11-03. Se alla våra försäljningar i Vittskövle samt även på Alfred Möllares Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vittskövle är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På bästa trivsamma läge i Vittskövle, mitt i villakvarter med naturen runt husknuten är nu denna fastighet till salu- från 1939. Villan har en generös trädgård med potential att förvandlas till en oemotståndlig prunkande oas, en bra planlösning, mängder med charm och med närhet till förskoleverksamhet och skola. Vittskövle är dessutom är en levande by med aktivt byalag och härlig gemenskap. Endast 20 minuter bort från Kristianstad, 10 minuter bort från Kristianstad Airport och några få minuter bort från Degeberga. Villan är förbesiktigad och en dolda fel försäkring är beställd. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration