Gamla Byvägen/Kärleksgatan / Yngsjö / Kristianstad

Tomt i Yngsjö by!

Slutpris
375 000 kr
Referensnummer
155 619
Tomtarea
1 020 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2014-07-01
Bostaden är såld!

Denna tomt på Gamla Byvägen/Kärleksgatan såldes av oss 2014-07-01. Se alla våra försäljningar i Yngsjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Yngsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns möjlighet att förvärva en tomt i Yngsjö by med en storlek av 1020 kvm och en byggrätt på en 1/5 av tomtytan. I Yngsjö är allting nära, vacker skog, fina cykelvägar åt både norr till Åhus och söderut mot Gropahålet och Furuboda. Vackra sandstränder och havet bara en liten bit bort. Här finns förskola och skola och en liten affär och bussen går ofta. Tomten ligger intill fastigheten Yngsjö 228:2 med adressen Gamla Byvägen 34, som också nu säljs och dessa kan med fördel förvärvas samtidigt. Välkommen att ta en titt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.