Aspvägen 39 / Kristianstad-Yngsjö / Yngsjö / Kristianstad

Mycket fint vinterbonat fritidshus med närhet till hav och strand i Yngsjö!

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea/biarea
15/15 kvm
Driftkostnad
17 250 kr/år
Totalareal
2 825 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-20
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Aspvägen såldes av oss 2019-05-20. Se alla våra försäljningar i Yngsjö samt även på Aspvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-Yngsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längtar du efter ett avbrott från vardagens alla måsten? På bekvämt avstånd från Kristianstad finns detta charmiga vinterbonade fritidshus på lummig stor hörntomt där du kan njuta av naturen och närheten till havet. Huvudbyggnadens interiör fördelar sig över hall och entré, kök med matplats och kamin, vardagsrum med rymd, här är öppet till nock, två sovrum samt badrum med dusch. Intill huvudbyggnaden i anslutningen till trädäcket finns även en överbyggd veranda, en uteplats under tak. Ytterligare sovplatser finns i gästhuset, vilket rymmer två sovrum samt badrum med dusch, handfat och toalettstol, samt tvättpelare. På tomten finns även ytterligare förråd. Stor härlig hörntomt! Här är frihetskänslan total! Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration