Kaptenens väg 34 / Yngsjö - Nyehusen / Yngsjö / Kristianstad

Charmigt fritidshus med närhet till hav och strand!

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
44 kvm
Driftkostnad
12 289 kr/år
Tomtarea
1 972 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-10-25
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Kaptenens Väg såldes av oss 2017-10-25. Se alla våra försäljningar i Yngsjö samt även på Kaptenens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Yngsjö - Nyehusen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längtar du efter ett avbrott från vardagens alla måsten? På bekvämt avstånd från Kristianstad finns detta charmiga fritidshus på kuperad och lummig tomt med högt läge där du kan njuta av naturen och närheten till havet. Huvudbyggnadens interiör fördelar sig över kök, vardagsrum och matplats i öppen planlösning med en vacker öppen spis, sovrum samt toalett med handfat och toalettstol. Intill huvudbyggnaden finns även en uteplats under tak. Ytterligare sovplatser finns i gästhuset, vilket rymmer ett sovrum samt badrum med dusch, handfat och toalettstol. På tomten finns även förråd och garage. Här är frihetskänslan total!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration