Papegojvägen 9 / Yngsjö / Kristianstad

Mysigt, trevligt och charmigt fritidshus i Yngsjö!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
70 kvm
Driftkostnad
12 378 kr/år
Totalareal
987 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-06-24
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Papegojvägen såldes av oss 2019-06-24. Se alla våra försäljningar i Yngsjö samt även på Papegojvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Yngsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Papegojvägen 9 i Yngsjö finns nu möjligheten att gå på visning i ett mysigt och trevligt fritidshus om 70 kvadratmeter. Huset har öppen spis och sociala ytor och erbjuder ett charmigt boende där man mer än gärna tillbringar såväl helger som hela semestrar.

I Yngsjö har du tillgång till bland annat badplats, sandstrand, närbutik, restauranger och vackra skogspartier. 700 från bostaden finns Underbar sandstrand, naturskyddsområdet vid Gropahålet och du tar dig enkelt till Kastanjelund (cirka tre minuter) samt till Åhus (tio minuter). Eller varför inte boka en härlig middag hos Pia´s Kitchen i Nyehusen ca 5 minuter bort! Villa är besiktigad.
Varmt välkommen till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration