Vantamansvägen 6

Vantamansvägen 6

Slutpris

6 450 000 kr


Yngsjö— Kristianstad

Vantamansvägen 6


Slutpris
6 450 000 kr

Yngsjö— Kristianstad

Unik möjlighet att förvärva en stor tomt på fantastiskt läge!

Förbi Vantamansvägens havs-och hundbad, där den allmänna vägen övergår till privat, endast några meter från havet och Hanöbuktens vidsträckta sandstrand kan vi nu stolt presentera denna unika och väl tilltagna fastighet!

När vi kommer fram till fastigheten leder en stig oss upp till toppen av tomten där en liten stuga av enklare karaktär ligger inbäddad mellan tallarna. Här ljuder endast bruset från havet och fågelkvittret. När sikten är god kan man glimta havet mellan trädtopparna. En helt underbar plats - tyst och rofyllt!

Tomtens 3904 kvadratmeter är avstyckningsbar och innehar således flera möjligheter för nästa ägare. Under 2024 planeras utbyggnad av kommunalt vatten och avlopp på området. På 7 minuter tar man sig in till Åhus som erbjuder handel, gym, restauranger och golf. Missa inte denna unika möjlighet att bli nästa ägare till en mycket attraktiv adress.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
38/14 kvm
Driftkostnad
13 523 kr/år
Tomtarea
3 904 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2024-04-05

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna villa på Vantamansvägen såldes av oss 2024-04-05. Se alla våra försäljningar i Yngsjö samt även på Vantamansvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.