Yngsjövägen 910 / Yngsjö / Kristianstad

Lantligt belägen 1 1/2-planvilla i Yngsjö!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
90 kvm
Driftkostnad
21 599 kr/år
Tomtarea
2 150 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-01-15
Bostaden är såld!

Denna villa på yngsjövägen såldes av oss 2020-01-15. Se alla våra försäljningar i Yngsjö samt även på yngsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Yngsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lantligt belägen 1 1/2-plansvilla i Yngsjö om fem rum och kök som står på en stor, lättskött och trevlig trädgårdstomt. Här finns två längor med plats för kanske bilar eller andra ting. Här hittar du bland annat ett praktiskt och trevligt kök med kamin, ett trivsamt och hemtrevligt vardagsrum, intilliggande matrum samt tre sovrum. Utöver dessa rum har bostaden ett litet men funktionellt badrum med toalett, duschkabin och handfat samt en stor gästtoalett. Tvättstuga samt värmeanläggning finner vi i källaren.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Yngsjö

Trevlig liten by på Skånes ostkust vid Hanöbuktens fina sandstrand. Här njuter man av härlig sandstrand och tallskog!

NÖJE

Vid Yngsjö havsbad finns hotell, kiosk och minigolf. Det finns även camping och hundbad. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar når du på en kort bilfärd.

SPORT OCH FRITID

Från Yngsjö når du 4 golfbanor inom 3 mil. Det finns två tennisbanor i Yngsjö och en tennishall i Åhus några kilometer bort.

KOMMUNIKATION

Det går regelbundet buss från Yngsjö till Åhus och sedan vidare till Kristianstad.

FAMILJELIV

I Yngsjö finns det både förskola, skola och fritidshem för barnen. För många är Yngsjö detsamma som ”Ålakusten”, där det i hundratals år fångats ål i mängder. Hela Österlen finns inom räckhåll med bil, buss eller cykel från Åhus. Att ta sig till sydspetsen och Kåseberga och Ystad tar ca 1 timme. På vägen kan man besöka Maglehem, Brösarps backar, Ravlunda, Kivik, Vik Baskermölla, Simrishamn, Brantevik, Skillinge, Mälarhusen mm. Inte att förglömma Haväng med ett av Sveriges absolut vackraste naturlandskap.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.