Skördevägen 92c

Skördevägen 92c

Slutpris

1 435 000 kr


Åkers Styckebruk— Strängnäs

Skördevägen 92c


Slutpris
1 435 000 kr

Åkers Styckebruk— Strängnäs

Fint radhus i Åkers Styckebruk!

Välkommen till detta härliga radhus med bostadsrätt och fint läge på Skördevägen 92C i Åkers Styckebruk. En mycket välplanerad bostad om 83 kvm med en genomgående ljus och fräsch interiör.

Entrèplanet bjuder på ett väl tilltaget vardagsrum med ljusa väggar och parkett på golvet. Utgång till rymlig balkong. Vidare finner man två sovrum där båda har plats för dubbelsäng. Kök med vitvaror i modern rostfri design. Helkaklat badrum som är fullt utrustat!

Övre plan bjuder på ljusa väggar och laminat på golvet. Här finns möjlighet till sovrum, allrum, vardagsrum eller varför inte barnens egna lyxiga lek/TV rum . Här finner du även en bastu och ett fint badrum. Ca 50 kvm biyta. Denna yta blev färdigställd 2020.

Det övre planet är lite unikt då det är ett fåtal av lägenheterna som har denna möjlighet. Ytan ingår i avgiften men kvm har inte räknats upp i objektsbeskrivningen.

Gemensam byggnad med välutrustad tvättstuga. Här finns även en samlingslokal som föreningens medlemmar kan utnyttja för tex barnkalaset. Fin lekplats finns.

Perfekt för barnfamiljen som söker ett boende i lugn miljö med närhet till grönområden, skolor och dagis.

Bra läge med närhet till både E20 och Läggesta station för den som pendlar.

Välkomna på visning!


Boarea
83.3 kvm
Avgift
4 839 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2023-07-28

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna lägenhet på Skördevägen såldes av oss 2023-07-28. Se alla våra försäljningar i Åkers Styckebruk samt även på Skördevägen.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.