Olstorpsvägen 11

Olstorpsvägen 11

Slutpris

1 595 000 kr


Flen

Olstorpsvägen 11


Slutpris
1 595 000 kr

Flen

Trivsam 1 1/2 plans villa och ett extra hus med möjlighet till inkomst!

Välkomna till ett mycket trivsamt boende med bra läge i Skebokvarn. Här möter man en genomgående ljus interiör och tilltalande planlösning. Stora delar av huset har blivit fint renoverat det senaste året. Det finns tre kakelugnar och en vedspis, de är dock ej godkända och behöver åtgärdas. Men efter det så har man bra möjligheter att värma huset till en mycket låg kostnad.

På entréplanet finner man ett väl tilltaget kök med ljusa skåpluckor samt utrustning som spis, spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Matplats för 4-6 personer. Vardagsrum med plats för soffgrupp. Ljusa väggar och laminat på golvet. Här finns även en av kakelugnarna. Väl tilltagen matsal som erbjuder plats för 8-10 personer. Detta rum kan även användas som allrum/sovrum om så önskas. Utgång till stor altan i soligt söderläge. Här finns också en kakelugn.

På övre planet kommer man först till den övre hallen som är möblerbar. Ett fint sovrum med plats för dubbelsäng. Infällda garderober. Badrum utrustat med handfat, WC och duschhörna. Här finns även tvättmaskinen. Master Bedroom med plats för både dubbelsäng och nattduksbord lite beroende på hur placeringen görs. Två garderober som erbjuder en god förvaring. Här finns också kakelugn.

Det andra bostadshuset är fullt utrustat med kök, badrum och vardagsrum med sovloft. En mycket charmig byggnad som kan användas som gästhus/tonåringens egna boende. Nuvarande ägare har hyrt ut huset och haft en intäkt på 3500 kr/månad. I övrigt så finns redskapsbod kombinerad med vedbod. Hundgård, lekstuga och jordkällare under huset. Egen brygga vid ån där man kan njuta av en kaffe i vårsolen.

Närhet till både bad och båtbryggor i sjön Båven och självklart underbar Sörmländsk natur när den är som bäst.

I Skebokvarn finns Café Bistro som serverar mat. Det är 5 km till Sparreholm där man matbutik, Fabriken som kallas för lilla Ullared.

Välkomna på visning!


Boarea
100 kvm
Driftkostnad
24 280 kr/år
Tomtarea
1 660 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-04-08

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna villa på Olstorpsvägen såldes av oss 2022-04-08. Se alla våra försäljningar i Flen samt även på Olstorpsvägen.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.