Hallonvägen 9

Hallonvägen 9

Slutpris

2 000 000 kr


Malmsjöstugan— Gnesta

Hallonvägen 9


Slutpris
2 000 000 kr

Malmsjöstugan— Gnesta

Fritids-, eller permanentboende nära badsjö - Stor & härlig tomt - bara 50 min från Stockholm!

I pittoreska fritidsområdet Malmsjöstugan i Gnesta kommun ligger detta härliga vinter- och sommarnöje som även kan bli ditt permanentboende! Här har man bara 50 minuter till Stockholm och läget endast en dryg mil från småstaden Gnesta är perfekt!

På en stor och härlig trädgårds-, och skogstomt om 2277 kvm med såväl fruktträd som uppvuxna buskar och perenner står detta rymliga men ändå charmiga gula hus och väntar på nästa ägare! Invändigt finns plats för många med öppen planlösning mellan kök med bardisk och vardagsrum. Utgång till en riktigt väl tilltagen inglasad uteplats för hela tjocka släkten eller bridgesällskapet? Grillplats under tak precis utanför glasverandan, perfekt när man skall grilla med gäster oavsett väder! Två rymliga sovrum, en wc, samt badrum från 2004 med dusch och tvättmaskin. När vi väl går ut igen på tomten så möts vi av en stor gräsmatta med lite trevliga bergsknallar och skyddande granar och björkar. Plats för många bilar med en fint grusad uppfart med p-plats samt en vacker stenläggning ända fram till entrén. På baksidan av huset finns en fräsch redskapsbod och en mycket trevlig gäststuga som är fullt inredd och isolerad.

Malmsjöstugan består av såväl fritids-, som permanentboenden och här finns en stor äng och strand till badsjön Malmsjön. Nästan badrocksavstånd från tomten. Cykelvägar och skogspromenader ligger öppna för ett aktivt sommarboende. Gnesta är en pärla i Sörmland allra närmast huvudstaden och kommunikationerna är ypperliga! Pendeltåget går med SL-kortet. Motorvägen E4 tar dig snabbt till storstaden, samtidigt är Trosa och Nyköping längst kusten inte långt bort. Välkomna på visning på Hallonvägen 9!

FILM: Se gärna filmen om lägenheten - från Hemnet gå vidare in till Mäklarhusets annons under "Läs mer hos mäklaren".


Boarea/biarea
80/8 kvm
Driftkostnad
26 296 kr/år
Tomtarea
2 277 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-05-20

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna villa på Hallonvägen såldes av oss 2020-05-20. Se alla våra försäljningar i Gnesta samt även på Hallonvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.