Norrtorp 4

Norrtorp 4

Slutpris

1 550 000 kr


Norrtorp— Stallarholmen— Strängnäs

Norrtorp 4


Slutpris
1 550 000 kr

Norrtorp— Stallarholmen— Strängnäs

Liten pärla med närhet till Mälaren!

Perfekt läge för den som söker ett fritidshus med rofyllt och naturskönt läge med närhet till Stockholm ( ca 9 mil )! Mycket trivsamt fritidshus som har allt som gör att man kan stressa av under en lång weekend. Genomgående ljus interiör och en planlösning som inbjuder till umgänge. Välskött och i gott skick!

På tomten finns också ett gästhus, trädgårdsförråd och ett växthus. Vidare så finner man ett inglasat uterum som bjuder på fin utsikt över omgivningarna.

I området finns en underbar bad och båtplats med härlig utsikt över Mälaren. Här finns också samfällighetens bastu som kan nyttjas av dess medlemmar. Lek och grillplats.

Området bjuder på vackra och natursköna omgivningar. Detta är ett fritidsboende som bör upplevas. Välkomna till Norrtorp!


Boarea
51 kvm
Driftkostnad
29 000 kr/år
Tomtarea
1 759 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-06-02

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna fritidshus på Norrtorp såldes av oss 2022-06-02. Se alla våra försäljningar i Stallarholmen samt även på Norrtorp.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.