Sjöstigen 9 / Läppe / Vingåker

Sjöstigen 9

Slutpris
1 995 000 kr
Referensnummer
116 443
Boarea/biarea
86/35 kvm
Driftkostnad
11 200 kr/år
Tomtarea
1 509 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med liten källardel+inredd vind
Såld
2014-08-28
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Sjöstigen 9 såldes av oss 2014-08-28. Se alla våra försäljningar i Vingåker

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Läppe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här får du en unik möjlighet att förvärva en fastighet med ett läge utöver det vanliga!. Sjöstigen 9 är nu tillsalu och ligger på en friköpt insynsskyddad sluttningstomt med sjöläge och en fantastisk utsikt över Stor-Hjälmaren. Fastigheten ligger ett stenkast ifrån Hjälmargården vid Läppes strand. Bostadsbyggnaden är på ca 86 kvm fördelat på 4 rok varav 2 sovrum + källare med Gillestuga. Invändigt har huset trägolv, hela 3st eldstäder och en spännande planlösning med storstuga samt sovloft. Från köket tar man sig ut på altan med vacker utsikt samt kvällssol. Om man får gäster så finner du på fastigheten också en gäststuga med ett extra sovrum. I gäststuga finns också en vedeldad bastu, verkstad samt en läcker balkong också den med kvällssol. På fastigheten finns också flera förråd och en lekstuga. Vidare får du mervärden i form av bl.a kommunalt vatten och avlopp, tak omlagt -02 samt egen brygga och två båtplatserFastigheten är besiktigad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset i Örebro!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.