Åkersbergavägen 2C / Centrala Åkersberga / Åkersberga / Österåker

Slutpris
1 650 000 kr
Referensnummer
165 569
Boarea
72.5 kvm
Avgift
3 608 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åkersbergavägen 2C såldes av oss 2014-03-27. Se alla våra försäljningar i Åkersberga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Åkersberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett av föreningens bästa läge. Hörnlägenhet högst upp i huset med härlig utsikt i tre väderstreck. Balkong under tak med utsikt över grön innergård och takåsar där du njuter solen till mycket sen kväll. 2:a med stort vardagsrum med plats för matsalsdel alternativt extra sovplats. Renoverat kök med gott om plats och yta. Hel kyl och frys samt diskmaskin. Stort matrum med utgång till balkongen. I matrummet finns möjlighet att göra ytterligare sovrum för den som önskar. Stort sovrum med hel garderobsvägg. Stambytt helkaklat badrum med bubbelbad och tvättmaskin med integrerad torktumlare. Nära Åkersberga centrum, stationen, Åkers Kanal och flertal skolor och förskolor. Varmt Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.