Åsättravägen 20 / Åsättra / Åkersberga / Österåker

Slutpris
2 900 000 kr
Referensnummer
120 175
Boarea/biarea
175/75 kvm
Driftkostnad
24 720 kr/år
Tomtarea
1 888 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plans villa
Såld
2014-02-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Åsättravägen 20 såldes av oss 2014-02-14. Se alla våra försäljningar i Åkersberga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åsättra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lantligt beläget i genuina Åsättra granne med skogen finns möjlighet att förvärva detta praktiska boende med plats för såväl den lilla som den stora familjen. Låga driftkostnader med bergvärme. Entréplan bjuder stor rymlig hall, öppen planlösning mellan matplats invid kök och vardagsrummet med braskamin. Tre sovrum, duschrum samt tvättstuga. Övre plan med mycket väl tilltaget allrum där möjlighet finns att avdela för ytterligare sovrum, ett sovrum idag samt badrum och klädkammare. På fastigheten finns garage, bastu, lekstuga och förråd. Uppfart med plats för flera bilar och ex båt eller husvagn. Plana gräsytor för lek och spring och skogstomt för kojbygge och blåbärsplockning. Nära bussar och förskola. Varmt Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.