Centralvägen 72b

Centralvägen 72b

Slutpris

4 300 000 kr


Ekbacken— Åkersberga— Österåker

Centralvägen 72b


Slutpris
4 300 000 kr

Ekbacken— Åkersberga— Österåker

Välkommen till en fastighet med mycket känsla i fantastiskt skick. Mycket centralt belägen i lugna villakvarter med absolut närhet till allt du önskar och behöver. Under de senaste åren renoverad och tillbyggd med vacker glasveranda i sekelskiftes stil. Stort bondkök, vardagsrum med braskamin och bibliotek. Övre plan med mycket rymd med en takhöjd på upp emot 2,60. Totalt 4 sovrum och två badrum. Varmbonat garage med förråd och möjlig snickarverkstad. Uppfart med plats för upp till tre bilar. Plan trädgårdstomt med sol från morgon till sen kväll. Nära Åkers Kanal med möjlighet att hyra båtplats, absolut närhet till busshållplats för direktbussar mot Stockholm, promenadavstånd även för små fötter till förskolor, skolor, ICA butik och populär restaurang.


Referensnummer
103 571
Boarea/biarea
168/40 kvm
Driftkostnad
33 000 kr/år
Tomtarea
1 003 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2-planshus
Såld
2014-04-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.