Ekbacksvägen 53 / Ekbacken / Åkersberga / Österåker

Slutpris
4 400 000 kr
Referensnummer
153 703
Boarea/biarea
196/32 kvm
Driftkostnad
24 217 kr/år
Tomtarea
1 023 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan i souterräng
Såld
2014-05-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Ekbacksvägen 53 såldes av oss 2014-05-14. Se alla våra försäljningar i Åkersberga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett boende för såväl den lilla som den stora familjen. Två plan med bra sällskapsytor med ljust vardagsrum öppet tak i nock med täljstenskamin. Öppen planlösning med matplats för många invid det nya köket från 2012 i vitt och svart med maskiner från Gaggenau. Stort allrum / biorum med bioduk. Totalt fem sovrum, två badrum, tvättstuga med groventré och förråd. Garage och uppfart med plats för fler bilar. Låga driftskostnader med bergvärme. Insynsskyddad plan trädgårdstomt med sol från morgon till kväll. Lugn villagata mycket nära förskolor, skolor, ICA butik och buss. Närhet till grönområde, Åkers Kanal och promenadavstånd till Åkersberga Centrum. Varmt Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.