Flaxenviks Bryggväg 3 / Flaxenvik / Åkersberga / Österåker

Slutpris
2 750 000 kr
Referensnummer
112 185
Boarea/biarea
86/6 kvm
Driftkostnad
13 462 kr/år
Tomtarea
2 577 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-04-14
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Flaxenviks Bryggväg 3 såldes av oss 2014-04-14. Se alla våra försäljningar i Åkersberga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Flaxenvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sommartorp med stor charm och potential. Här hör man barnens sommarskratt och tankarna för mig snabbt till barndomens Saltkråkan. Ägarna har förvaltat detta torp som sommarbostad sedan många härliga somrar. På stor vacker tomt med sol från morgon till sen kväll. Med utsikt över ängen och med absolut närhet till sandstrand med bad och lek. Vacker byggnad i två plan med bondkök med vedspis, vardagsrum med murad öppen spis och pigkammare med gjutjärnskamin. Övre plan med två sovrum varav ett med braskamin samt sovalkov. Äldre badrum med badkar och tvättmaskin. Lillstuga med vattenwc, vedeldad bastu och dusch. Förråd samt altan under tak med öppen spis. Kan bara ana alla härliga historier som här har berättats sena sommarnätter under alla år... Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.