Gröndalsvägen 47 / Gröndal / Åkersberga / Österåker

Slutpris
4 750 000 kr
Referensnummer
172 152
Boarea/biarea
230/105 kvm
Driftkostnad
38 785 kr/år
Tomtarea
4 511 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-06-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Gröndalsvägen 47 såldes av oss 2014-06-13. Se alla våra försäljningar i Åkersberga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gröndal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastisk villa med herrgårdskänsla på mycket stor tomt. Lantligt belägen med närhet till havet, Margretelund och Åkersberga centrum. På fastigheten finns boningshus om ca 230 kvm i tre plan, gårdshus om ca 70 kvm fullt inrett till en 3:a, garage och hundgård. Under de senaste åren genomgående omsorgsfullt renoverat med känsla och stil till ett smakfullt spatiöst boende för såväl den lilla som stora familjen och möjlighet för uthyrning eller egna företagaren. Boningshus med stora sällskapsytor, härligt bondkök, allrum, minst tre sovrum, två badrum samt husets egen SPA avdelning. Gott om förråd och yta. Stor plan trädgårdstomt granne med skogen. Cykelavstånd till buss, bad och ev möjlighet att hyra båtplats. Gångavstånd till förskola på samma väg som fastigheten. Väl värt ett besök. Varmt Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.