Hildestrandsvägen 11 / Åkerstorp / Åkersberga / Österåker

Slutpris
4 325 000 kr
Referensnummer
115 414
Boarea/biarea
186/27 kvm
Driftkostnad
33 900 kr/år
Tomtarea
1 327 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med souterräng
Såld
2014-03-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Hildestrandsvägen 11 såldes av oss 2014-03-24. Se alla våra försäljningar i Åkersberga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åkerstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En perfekt belägen pärla! Mycket trevlig och praktiskt planerad villa i nyskick. Attraktivt belägen längst in på gatan, granne med skogen och i lugna äldre villakvarter med absolut närhet till Åkers Kanal. 1-plans villa med suterrängvåning. Senaste åren totalrenoverat med nytt yttertak, nya fönster, bergvärme och omdränerat. Interiört välkomnar entréplan med enormt ljus och fri utsikt. Härliga sällskapsytor med vardagsrum i vinkel med matplats och kök. Utgång till stor trälagd altan/ balkong där du njuter solen från tidig morgon till sen kväll med utsikt över vattnet, högt beläget med minimal insyn. Två sovrum och helkaklat duschrum. Nedre plan med allrum möjligt att avdela för ytterligare sovrum, stort sovrum och husets egna SPA med bastu, bubbelbadkar och dusch. Tvättstuga och förråd. Garage och carport samt stor förrådsbyggnad. Närhet till flera förskolor och skolor. Busshållplats, ICA butik och flera restauranger. Cykelavstånd till Åkersberga centrum. Närhet till badplats och möjlighet att hyra båtplats. Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.