Lerviksvägen 9 / Brevik / Åkersberga / Österåker

Slutpris
1 800 000 kr
Referensnummer
180 040
Boarea/biarea
27/27 kvm
Driftkostnad
12 200 kr/år
Tomtarea
2 979 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med källare
Såld
2014-06-23
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Lerviksvägen 9 såldes av oss 2014-06-23. Se alla våra försäljningar i Åkersberga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brevik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor plan hörntomt med närhet till Trälhavet och härliga badplatser. Äldre större hus i rivningsskick för att ge plats för nybyggnation, där du enligt detaljplanen får bygga 140 kvm med 1-plans villa med inredd vind. På fastigheten finns idag renoverat äldre mindre fritidshus som ger dig möjlighet att bo och leva under byggtiden. Detta hus inrett med vardagsrum, två sovrum, kök och dusch i kombination med tvättstuga. Stort rum med gott om garderober. Ny borrad brunn och nytt reningsverk som ännu inte är inkopplad. Promenadavstånd till buss, bad och möjlighet att hyra båtplats. Varmt Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.