Norra Atriumvägen 39 / Storhagen / Åkersberga / Österåker

Slutpris
2 650 000 kr
Referensnummer
141 672
Boarea/biarea
116/12 kvm
Driftkostnad
31 135 kr/år
Tomtarea
299 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan i vinkel
Såld
2014-06-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Norra Atriumvägen 39 såldes av oss 2014-06-08. Se alla våra försäljningar i Åkersberga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Storhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett mycket fint och renoverat atriumhus i ett plan. Ljust och öppet mellan kök, vardagsrum och matplatsdel som har utgång till den stora härliga altanen med pool. Här kan man njuta stora delar av dagen och långt in på kvällen. Huset är mycket välplanret och inrymmer vidare fyra sovrum, stor tvättstuga med dusch, badrum, gästwc och stort förråd.

Lugnt barnvänligt område med närhet till flertal förskolor och skolor. Några minuters promenad till busshållplats. Någon minut i bil till populära friluftsområdet Domarudden med motionsspår, längdspår och skridskobana vintertid och sommartid bad. Ett naturnära boende med stora grönområden, skog och flera häststall inpå knuten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.