Norrö Höjdväg 4b

Norrö Höjdväg 4b

Slutpris

6 000 000 kr


Norrö— Åkersberga— Österåker

Norrö Höjdväg 4b


Slutpris
6 000 000 kr

Norrö— Åkersberga— Österåker

Platsbyggd arkitektritad vacker villa i mycket hög standard. Långt ut på lantliga sjönära Norrö med egen båtplats i Garnsviken. Villa om 240 kvm i två plan med loft. Öppen planlösning med vardagsrum, matsal och kök där den vackra spiraltrappan är ett smycke i huset. Öppet tak i nock för härlig rymd och känsla, genomgående vita väggar, spots och skiffergolv samt parkettgolv. Smakfulla materialval. Stora fönster löper från golvet med fantastiskt ljusinsläpp, vacker utsikt över trädtopparna och ger en skymt av Österåkers kyrkas klocktorn, helt utan insyn. Allrum, loft, fyra sovrum, två helkaklade badrum, walk in closet och tvättstuga samt förråd. Barnens egna paradis på tomten i form av trädkojja. Stor insynsskyddad tomt med sol från morgon till kväll, närhet till vatten med badmöjlighet och den egna båtplatsen. Flertal stall i området. Cykelavstånd till buss, skolor och förskolor. Varmt Välkomna!


Referensnummer
124 090
Boarea
240 kvm
Driftkostnad
30 540 kr/år
Tomtarea
2 847 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan i souterräng
Såld
2014-09-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.