Orionvägen 34

Orionvägen 34

Slutpris

4 450 000 kr


Österskär— Åkersberga— Österåker

Orionvägen 34


Slutpris
4 450 000 kr

Österskär— Åkersberga— Österåker

Totalrenoverad eftertraktad villa med perfekt ostört läge mot Orionparken.
Härlig stor trälagd altan där du insynsskyddat njuter solen från morgon till sen kväll. Öppna upp från matsalen och vardagsrummet och låt inne bli ute där du får ett ytterligare rum under sommarhalvåret att njuta avskilt på.
Nytt kök, stort vardagsrum med plats för såväl matsalsmöbel som soffavdelning, tv rum alt bibliotek, två helkaklade badrum varav ett med badkar. Idag tre sovrum men möjlighet finns att omstrukturera och få till ytterligare tre sovrum. Allrum på övre plan. Nytt yttertak, ny uppvärmning, tilläggsisolerad, genomgående nya ljusa ytskikt och ekparkettgolv. Angränsande till Orionparken där barnen har lekplats och yta för spring och lek. Promenadavstånd till flertal förskolor och Österskärs skolan. Nära Roslagsbanan. Näst intill badrocksavstånd till bad. Kom och upplev! Välkomna!


Boarea
134 kvm
Driftkostnad
30 422 kr/år
Tomtarea
429 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2015-03-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.