Rialavägen 30 / Åkersberga / Österåker

Idylliskt paradis med egen brygga vid sjö och grönskande natur inpå knuten!

Slutpris
5 550 000 kr
Boarea/biarea
166/24 kvm
Driftkostnad
15 531 kr/år
Tomtarea
5 500 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2018-05-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Rialavägen såldes av oss 2018-05-28. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Rialavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rialavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hemmaspa med bastu och generösa altaner med badtunna och en fantastisk utsikt över vattnet är bara några saker den här bostaden bjuder på.

Naturskönt läge där du bor i lugn och ro utan att störas av grannar eller trafik. Tomten är omgiven av grönska och vatten. Boningshuset bjuder på gott om sociala ytor, nyrenoverat vinkelkök som ger plats för gemensam matlagning, där man också valt att bevara gamla detaljer såsom gjutjärnsspisen. Matsalen ligger i öppen anslutning till köket som bjuder på en magnifik utsikt över vatten och grönskande omgivningen genom sina generösa fönsterpartier åt tre väderstreck. Förutom närheten till natur ges här chans till avkoppling i det härliga hemmaspat med bastu. Badrummen är helkaklade och erbjuder dusch och bubbelbad. I anslutning till boningshuset finns altan samt ett inglasat uterum som används året runt. Huset har bergvärme.

På tomten finns även ett gästhus med pentry, toalett, sovrum och loft varvid en härlig trädäckad altan med badtunna med utsikt ut över vattnet. Det finns även sjöstuga med el, sjöbod, vedbod, garage och växthus på tomten, där det idag odlas flitigt i såväl växthus som pallkragar. Perfekt för dig som drömmer om att odla dina egna växter och obesprutade grönsaker! Trädgården bjuder även på flertalet fruktträd och bärbuskar.

Här finns närhet till förskola, skola åk 1-6 och goda kommunikationer (Buss 620, 621, 626). I närområdet ligger den vackra kulturbyggden Wira Bruk. Med bil når vi innerstan på ca 45min, med buss ca 1timme till Danderyd. Det tar ca 15min till Åkersberga och ca 20min till Norrtälje.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration