Röllingbyvägen 15 / Ekbacken / Åkersberga / Österåker

Slutpris
4 300 000 kr
Referensnummer
157 934
Boarea/biarea
300/24 kvm
Driftkostnad
38 165 kr/år
Tomtarea
1 171 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med källare
Såld
2014-02-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Röllingbyvägen 15 såldes av oss 2014-02-23. Se alla våra försäljningar i Åkersberga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett stort litet hus med perfekt läge. 1-plans villa med hel källare. Under de senaste åren totalrenoverat såväl exteriört som interiört. Nytt yttertak, dränerat, bergvärme med två borrhål för låga driftskostnader. Huset för såväl den lilla som den stora familjen. Stor plan trädgård men väl tilltagen trälagd altan och pooldäck runt poolen. Interiört renoverat med nya ytskikt, genomgående tapet på vägg, parkettgolv och klinker. Entréplan med stort vardagsrum öppet mot tillbyggd matsal i vinterträdgård, nytt kök, helkaklat badrum, tre sovrum samt gästwc. Nedre plan med nivellgolv, ekparkett, stort allrum med täljstenskamin, sovrum samt rymligt genomgångsrum och kontor. SPA avdelning med bastu, hörnbubbelbad och dusch. Mindre helkaklad wc och matkällare. Garage i huset med förråd. Varmt välkomna till ett perfekt boende nära förskolor, skolor, buss, centrum och grönområde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.