Seglarvägen 12 / Svinninge / Åkersberga / Österåker

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea/biarea
84/52 kvm
Driftkostnad
21 538 kr/år
Tomtarea
2 169 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Byggnadstyp
1-plan med källare
Såld
2014-12-18
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Seglarvägen såldes av oss 2014-12-18. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Seglarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svinninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsamt och renoverat hus med sjönära läge i populära Svinninge. Stor trädgård med lekvänliga gräsytor och planteringar. Huset har genomgått yttre renovering, takbyte och tilläggsisolering under de senaste åren. Vardagsrum med kamin, rymligt kök med plats för stort matbord, två sovrum samt helkaklad duschrum. Fräsch källare med kaklad tvättstuga och bra hobbyutrymme samt förråd.
Gäststuga.Till fastigheten finns också en andel i båtplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.