Sök Meny
Såld

ÖSTERÅKER / Åkersberga - Åkersberga Centralt / Skolvägen 14B, 3tr

Välkommen till en renoverad lägenhet med elegant ljussättning via inbyggda spotlights i taket. Öppen planlösning mellan kökets matplats och vardagsrummet ger en fin rymdkänsla. Modernt kök med vita skåpluckor och integrerad diskmaskin samt inbyggnads ugn och micro i bekväm arbetshöjd. Kyl/frys samt induktionshäll och rostfri fläktkåpa. Vardagsrum med utgång till balkong mot gården. Generös hall med ingång till klädkammare. Två rymliga sovrum i sober färgskala. Badrum med dusch och tvättmaskin. Föreningen har en trivsam innergård med lekplats.
Gångavstånd till Åkersberga centrum med ca 70 butiker, restauranger och caféer samt Åkers kanal. Från centrum går Roslagsbanan med tät turtrafik till Östra station med en restid om ca 35 min.

Sponsrade länkar
ÖSTERÅKER / Åkersberga / Åkersberga Centralt
Skolvägen 14B, 3tr
Slutpris: 2 130 000 kr
Boarea: 76 kvm
Avgift: 4 243 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-03-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Åkersberga / Skolvägen