Sök Meny
Såld

ÖSTERÅKER / Åkersberga - Åkersberga Centralt / Skolvägen 14B, 3tr

Välkommen till en renoverad lägenhet med elegant ljussättning via inbyggda spotlights i taket. Öppen planlösning mellan kökets matplats och vardagsrummet ger en fin rymdkänsla. Modernt kök med vita skåpluckor och integrerad diskmaskin samt inbyggnads ugn och micro i bekväm arbetshöjd. Kyl/frys samt induktionshäll och rostfri fläktkåpa. Vardagsrum med utgång till balkong mot gården. Generös hall med ingång till klädkammare. Två rymliga sovrum i sober färgskala. Badrum med dusch och tvättmaskin. Föreningen har en trivsam innergård med lekplats.
Gångavstånd till Åkersberga centrum med ca 70 butiker, restauranger och caféer samt Åkers kanal. Från centrum går Roslagsbanan med tät turtrafik till Östra station med en restid om ca 35 min.

Sponsrade länkar
ÖSTERÅKER / Åkersberga / Åkersberga Centralt
Skolvägen 14B, 3tr
Slutpris: 2 130 000 kr
Boarea: 76 kvm
Avgift: 4 243 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-03-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Åkersberga / Skolvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.