Svavelsövägen 19 / Rydbo Saltsjöbad / Åkersberga / Österåker

Slutpris
3 550 000 kr
Referensnummer
175 124
Boarea
53 kvm
Driftkostnad
19 350 kr/år
Tomtarea
3 870 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plansvilla
Såld
2014-06-11
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Svavelsövägen 19 såldes av oss 2014-06-11. Se alla våra försäljningar i Åkersberga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rydbo Saltsjöbad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjlighet att förvära äldre stor fastighet med kommande möjlighet att avstycka till två fastigheter. Idag finns fritidshus med storstuga, kök och tre sovrum samt tvättrum belägen på nedre delen av fastigheten med utsikt över ängarna. Högt beläget finns ytterligare fritidshus och förrådsbyggnader. Idag egen borrad brunn och eget avlopp. Kommunalt VA är betalt av nuvarande ägare och finns vid tomtgräns att ansluta. Promenadavstånd till saltjön med möjlighet till strandbad och möjlighet att hyra båtplats samt nära till buss. Pågående byggnation av förskola och skola i närområdet. Åk gärna förbi och titta. Varmt Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.