Västandalsvägen 1

Västandalsvägen 1

Slutpris

2 630 000 kr


Boda— Åkersberga— Österåker

Västandalsvägen 1


Slutpris
2 630 000 kr

Boda— Åkersberga— Österåker

Villa Tallbacken, ett mycket praktiskt bekvämt boende i 1-plan med separat Lillstuga på fastigheten. Boningshuset med stort vardagsrum där vacker braskamin värmer. Väl tilltaget kök med matplats för många, två sovrum och två helkaklade badrum varav ett med ångbastu och ett i kombination med tvättstuga. Genomgående ljusa väggar, parkettgolv eller klinker. Låga driftskostnader med vattenburen golvvärme från frånluftsvärmepump. Lillstuga om ca 40 kvm inredd med allrum öppet tak in nock, stort kök med matplats, sovloft och helkaklat duschrum med möjlighet att installera tvättpelare. Flertal trälagda altaner delvis under tak där du njuter solen från morgon till sen kväll.
Friggebod, vedskjul och cykelskjul på fastigheten.
Promenadavstånd till badsjö med vedeldad bastu, stall, cykelavstånd till buss och möjlighet att hyra båtplats vid Dyviks marina. Varmt Välkomna!


Referensnummer
174 590
Boarea/biarea
96/40 kvm
Driftkostnad
24 659 kr/år
Tomtarea
1 796 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1-plansvilla
Såld
2014-03-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.