Ältagårdsväg 1 / Älta - Älta Gård / Älta / Nacka

Slutpris
4 600 000 kr
Referensnummer
112 560
Boarea/biarea
170/40 kvm
Driftkostnad
49 585 kr/år
Tomtarea
890 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med vind
Såld
2014-02-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Ältagårdsväg 1 såldes av oss 2014-02-13. Se alla våra försäljningar i Älta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta - Älta Gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig enplansvilla med uthyrningsdel och centralt läge i Älta. Totalt 6 rum och kök. Väldisponerade 4 r o k samt en separat lägenhet om 2 rum och kök med egen ingång för uthyrning, generationsboende eller som arbetsplats för egenföretagaren. Trädgård med stenbeläggning och murar i nivåer. Ett härligt inglasat uterum med dörrar ut till uteplats i sydväst. Vardagsrum med kakelugn. Nära busskommunikationer till bl a Slussen och Gullmarsplan, skolor, förskolor, idrottsanläggning, affär, pizzeria m m. Naturen och Ältasjön som nära grannar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.