Åsvägen 18 / Älta - Strålsjöområdet / Älta / Nacka

Slutpris
6 900 000 kr
Boarea/biarea
166/21 kvm
Driftkostnad
41 496 kr/år
Tomtarea
666 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Byggnadstyp
1-plan med suterrängvåning
Såld
2016-10-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Åsvägen såldes av oss 2016-10-20. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Åsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta - Strålsjöområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enplansvilla med suterrängvåning på lugn återvändsgata granne med Erstaviksskogen. 187 m² fördelat på 6 rum och kök varav 4 sovrum. Vardagsrum med utgång till balkong i söder. Rymligt kök med utgång till stor balkong under tak i väster. Generöst allrum med öppen spis. Helkaklade badrum, bastu, tvättstuga och stort loftrum på vinden. Det höga läget ger en härlig vidsträckt vy och här bor man i direkt anslutning till Erstaviksskogen. Här så startar man promenaden, joggingturen eller svamp- och bärplocket några meter från tomten. Till strålsjön är det ca 10 minuters promenad genom skogen och till Sandasjön och dess hälsokälla, ca 20 minuter. På cykel når man Erstaviks havsbad och på några minuters promenadavstånd skolor och förskolor samt bussar till Gullmarsplan, som i rusningstrafik går tätt.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration