Bastuvägen 2 / Älta - Älta Gård / Älta / Nacka

Slutpris
6 000 000 kr
Boarea/biarea
188/8 kvm
Driftkostnad
37 881 kr/år
Tomtarea
756 kvm
Rum
6 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
1-plan med suterrängvåning
Såld
2015-02-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Bastuvägen såldes av oss 2015-02-20. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Bastuvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta - Älta Gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härlig och rymlig 1 -plans villa med suterrängvåning om 188 kvm BOA. Smakfullt renoverat och socialt kök med plats för stor matgrupp för den stora familjen. Här finns möjlighet med 3-4 sovrum i samma plan. Renoverat badrum samt underbar relaxavdelning med dusch och bastu. Trädgårdstomt med plan gräsyta i ett insynsskyddat läge. Stort vardagsrum med braskamin. Genomgående fina och ljusa ytskikt i hela huset. Parkeringsplats för minst fyra bilar. Här bor ni nära skola och bra kommunikationer in till stan men med underbar natur och badsjöar inom gångavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.