Blåbärsslingan 23 / Älta - Hedvigslund / Älta / Nacka

Slutpris
6 000 000 kr
Referensnummer
141 855
Boarea/biarea
147/9 kvm
Driftkostnad
34 341 kr/år
Tomtarea
497 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2014-06-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Blåbärsslingan 23 såldes av oss 2014-06-23. Se alla våra försäljningar i Älta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta - Hedvigslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

VISNING INSTÄLLD! KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION!


Perfekt för dig som vill njuta av villalivet och vill ha en lättskött tomt! Tvåplansvilla i modern stil om 147 m² fördelade på 6 rum och kök, i ett härligt högt liggande arkitektritat område med fri utsikt ned över Älta. Insynsskyddad trädäckad altan i sydväst på ca 80 m² med jacuzzi och gott om plats för matmöbel, grill, loungemöbel och solstolar. Stenbelagd framsida ger lite trädgårdsyta att sköta men villan har en inhägnad härlig naturtomt nedanför altanen som sköter sig själv - perfekt för lek och odling. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med braskamin. Två helkaklade badrum, ett med hörnbadkar. Carport med förråd intill huset. Nära skolor, förskolor och gångavstånd till ett flertal badsjöar. Välkommen till denna pärla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.