Ceciliagatan 8 / Kolarängen / Älta / Nacka

Friköpt gavelradhus - sjö och naturnära

Slutpris
5 820 000 kr
Boarea/biarea
135/10 kvm
Driftkostnad
49 285 kr/år
Tomtarea
118 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna radhus på Ceciliagatan såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Ceciliagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kolarängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerade 135 m² fördelade på 7 rum och kök på tre våningar. Härlig trädäckad altan i västerläge, garage i länga. Tre helkaklade bad- och duschrum varav ett med bastu. Badrocksavstånd ned till Ältasjön och med naturreservat intill knuten. Lekpark och allmänning i området perfekt för barnens lek och spring. Nära förskolor och närmaste skola vid Älta Gård. Även nära till tät busstrafik till bl a Slussen, Tyresö, Sickla köpkvarter och övriga Nacka.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kolarängen

Kolarängen är ett villa/radhusområde i Älta. Här har du närhet till Hellasgården samt Sickla köpkvarter. I Kolarängen finns det rikligt med skog och natur samt gott om badplatser. Närhet till flertalet förskolor och goda busskommunikationer.

Natur och badsjöar

Här finns det fantastisk natur och gott om badmöjligheter. Ulvsjön är beläget mitt i Nacka naturreservatet och är ett härligt klippbad. Runt detta område har man gott om promenadstråk och löpspår. En annan välbesökt plats är Sandakällan där man kan hämta källvatten, här kan du även passa på att ta ett dopp i Sandasjön. Ältas största sjö är Ältasjön, här finns flertalet badplatser från delar av Älta, på vintern är det en perfekt sjö för skridskoåkning.

Fritid och lek

Längst ut i Kolarängen finns en nyligen renoverad lekpark som är perfekt häng för de lite mindre barnen. Intill detta finns en nyligen anlagd konstgräsplan.

Förskolor och skolor

I Kolarängen finns det tre stycken förskolor. Förskolan Svanen är en föräldradriven förskola inspirerad av Montessoripedagogiken. Kolarängen och Solängens förskola är kommunala förskolor. Närmaste grundskolan är Älta skola som ligger nere vid Älta Gård. Älta har en högstadieskola vilket är Stavsborgsskolan.

Kommunikation

Från Kolarängen går buss 401 via Sickla och vidare till Slussen, bussen tar ca 25 minuter. Nattbuss 491 går från Slussen via Kolarängen och vidare till Tyresö. Buss 821 går från Tyresö via Kolarängen och vidare till Nacka Sjukhus. Buss 840 går från Handenterminalen genom Älta/Kolarängen och vidare till Nacka Strand.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.