Erstaviksvägen 84 / Älta / Nacka

Slutpris
7 850 000 kr
Boarea/biarea
139/74 kvm
Driftkostnad
55 340 kr/år
Totalareal
1 399 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-11-16
Bostaden är såld!

Denna villa på erstaviksvägen såldes av oss 2018-11-16. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på erstaviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av erstaviksvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva ett charmigt 20-talshus, omgiven av lummiga träd och buskar, i barnvänliga Älta där du får perfekta mixen av både närhet till stan och naturen!

Nuvarande ägare har renoverat huset omsorgsfullt och tagit tillvara på tidstypiska detaljer. Stora underhåll såsom takbyte och dränering är nyligen gjort.

Huset har en trevlig planlösning med en boarea om 139 kvm samt en stor källarvåning med biareor att nyttja både socialt och till förvaring. Entréplanet disponeras av ett smakfullt renoverat kök från 2014 och generöst och socialt vardagsrum med braskamin i blickfånget. På entréplanet finns även ett gästrum samt en dusch med wc. På det övre planet ligger tre sovrum, renoverat badrum från 2010 samt bra med utrymmen för klädförvaring i både klädkammare och kattvindar.

Den stora plana trädgårdstomten bjuder in till lek för barnen och här finner ni alltid sol någonstans under sommarens varma dagar. På tomten finns även en liten friggebod, perfekt för övernattande gäster, samt ett garage och stenlagd uppfart med plats för flera bilar.

Älta är ett naturskönt område, idealt för barnfamiljer, med direkt närhet till bra förskolor och skolor. Flertalet badsjöar inom gångavstånd och vackra strövområden i naturreservatet.
Från Älta finns bra busskommunikationer till Gullmarsplan och Slussen men även tvärförbindelser till Tyresö, Nacka och Haninge.

Välkommen på visning till Erstaviksvägen 84 - ett hus att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration