Fågelvägen 2

Fågelvägen 2

Slutpris

8 500 000 kr


Älta gård— Älta— Nacka

Fågelvägen 2


Slutpris
8 500 000 kr

Älta gård— Älta— Nacka

SÖKER NI EN VILLA MED CENTRALT LÄGE, STORA SOCIALA YTOR, ALTAN I SYDVÄST OCH INOMHUSPOOL? DÅ HAR NI KOMMIT RÄTT!

Denna enplansvilla med en boarea om 193 kvm och med en lika stor biarea i källarplan har stora sociala och öppna ytor. I källaren finns en härlig relax- och bastuavdelning samt ett poolområde med bar och öppen spis. Detta är ett hus för 60-talsfantasten som måste upplevas!

Plan trädgårdstomt med stora gräsytor för barnens boll-lekar och en stor trädäckad altan i sydväst i ett helt insynsskyddat läge.
Generöst garage för två bilar i botten av huset samt parkering för ett antal bilar utanför huset.

Huset är väl underhållet genom åren då fönster bytts ut, taket lagts om samt grunden dränerats. Köket och de gemensamma ytorna har genomgått en smakfull ombyggnation där de tidstypiska detaljerna bevarats på ett stilfullt sätt. I källarplanet är både tvättstuga och bastun renoverad samt bergvärme installerad. Fiber finns självklart indraget till fastigheten.

Fastigheten är belägen i centrala Älta med närhet till matvaruaffär, pizzeria och kiosk med grill. Bra busskommunikationer från Älta gård till bl a Gullmarsplan och Slussen.
Älta skola och förskolor i närområdet. Inom ett kort gångavstånd nås Älta IP med fina konstgräsplaner, utegym och badplats samt naturreservat med härliga motionsspår.

Välkommen på visning med partystämning!


Boarea/biarea
193/190 kvm
Driftkostnad
52 924 kr/år
Tomtarea
1 538 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-05-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.