Finserudsgränd 20 B, 1 tr / Älta - Hedvigslund / Älta / Nacka

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 989 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2015-03-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Finserudsgränd såldes av oss 2015-03-11. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Finserudsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta - Hedvigslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En härlig, ljus lägenhet på andra våningen i ett tvåplanshus i ett mysigt, arkitektritat område på en höjd i Älta. 3 rum och kök, fördelade på 59 m². Byggår 2006. Genomgående ekparkett. Helkaklat badrum. Balkong med eftermiddag- och kvällssol. Både nära centrum och natur. Kommunikationer bara ett par hundra meter bort. Cykelavstånd till badsjöarna runtom i Älta, där Flatenbadet och Ältasjön ligger närmast.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.