Granvägen 26 / Älta - Kolarängen / Älta / Nacka

Smakfullt renoverad 2-plans villa med pool!

Slutpris
6 800 000 kr
Referensnummer
156 052
Boarea/biarea
177/89 kvm
Driftkostnad
59 757 kr/år
Tomtarea
1 001 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan med källare
Såld
2014-06-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Granvägen 26 såldes av oss 2014-06-13. Se alla våra försäljningar i Älta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta - Kolarängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Smakfullt renoverad 2-plans villa med ett högt läge i populära Kolarängen i Älta! Huset byggdes ut och totalrenoverades 2008 med fyra sovrum i samma plan samt stora sociala ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats i husets entréplan. Våtrummen renoverades smakfullt under 2014. Genomgående smakfulla materialval, vitmålade väggar och stilfullt skeppargolv i hela huset. Stort trädäck med sol från morgon till kväll löper på två sidor om huset. En inbjudande pool om 5 m i diameter är nersänkt i trädäcket. På tomten finns även en gäststuga med duschrum, eget kök och sovloft.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.