Sök Meny
Såld

Nacka / Älta - Älta - Kolarängen / Granvägen 55

Radhus med villakänsla i populärt barnvänligt område.

Denna smakfullt renoverade radhuspärla ligger i ett lugnt och barnvänligt område i Kolarängen i Älta, bara 10 minuters bussresa från Sickla. Huset är ett 1-planshus, byggt i vinkel, med 5 rum och kök (möjlighet finns att bygga till ytterligare ett rum med egen ingång) med trevliga uteplatser på både framsidan och baksidan. Till det här huset hör en av radhusområdets största trädgårdar som ger många möjligheter för lek och sommarfester. Sol från morgon till kväll. Insynsskyddad tack vare syrenhäckar och annan växtlighet samt en uteplats med pergolakänsla. På baksidan finns även en träaltan i anslutning till huset. Det här är en oas nära storstadspulsen att koppla av på. När du kommer in i huset möts du av en ljus, modern och öppen planlösning med vardagsrum och matsal i nivåskillnad, vilket ger huset en intressant karaktär. Det här är ett hus att trivas, växa och umgås i. Med Nackareservatet runt knuten är det nära till härliga strövområden, motionsspår och flera badsjöar. Radhuset har även nära till förskolor och grundskolor, lekplatser och fotbollsplaner. Bra bussförbindelser till Sickla, Slussen och Gullmarsplan. Välkommen hem till Granvägen 55.

Sponsrade länkar
Nacka / Älta / Älta - Kolarängen
Granvägen 55
Slutpris: 6 230 000 kr
Boarea/biarea: 121/5 kvm
Driftkostnad: 55 582 kr/år
Tomtarea: 235 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-02-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.

 • Stil-lexikon för hungriga hemmafixare
  Stil-lexikon för hungriga hemmafixare

  Chillis trendexperter tipsar om hur man skapar ett trendigt och samtidigt personligt hem.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Älta / Granvägen