Granvägen 55 / Älta - Kolarängen / Älta / Nacka

Radhus med villakänsla i populärt barnvänligt område.

Slutpris
6 230 000 kr
Boarea/biarea
103/16 kvm
Driftkostnad
55 582 kr/år
Tomtarea
235 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-02-01
Bostaden är såld!

Denna radhus på Granvägen såldes av oss 2017-02-01. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Granvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta - Kolarängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna smakfullt renoverade radhuspärla ligger i ett lugnt och barnvänligt område i Kolarängen i Älta, bara 10 minuters bussresa från Sickla. Huset är ett 1-planshus, byggt i vinkel, med 5 rum och kök (möjlighet finns att bygga till ytterligare ett rum med egen ingång) med trevliga uteplatser på både framsidan och baksidan. Till det här huset hör en av radhusområdets största trädgårdar som ger många möjligheter för lek och sommarfester. Sol från morgon till kväll. Insynsskyddad tack vare syrenhäckar och annan växtlighet samt en uteplats med pergolakänsla. På baksidan finns även en träaltan i anslutning till huset. Det här är en oas nära storstadspulsen att koppla av på. När du kommer in i huset möts du av en ljus, modern och öppen planlösning med vardagsrum och matsal i nivåskillnad, vilket ger huset en intressant karaktär. Det här är ett hus att trivas, växa och umgås i. Med Nackareservatet runt knuten är det nära till härliga strövområden, motionsspår och flera badsjöar. Radhuset har även nära till förskolor och grundskolor, lekplatser och fotbollsplaner. Bra bussförbindelser till Sickla, Slussen och Gullmarsplan. Välkommen hem till Granvägen 55.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration