Hasselnötsvägen 61, 1 tr / Älta - Hedvigslund / Älta / Nacka

Slutpris
2 025 000 kr
Referensnummer
104 722
Boarea
94 kvm
Avgift
6 480 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-05-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hasselnötsvägen 61, 1 tr såldes av oss 2014-05-16. Se alla våra försäljningar i Älta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta - Hedvigslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Smakfull etagevåning om 4 r o k fördelade på 94 m². Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Härlig balkong med gott om sol. Ett badrum på vardera våningsplan. Tre bra planerade sovrum. Gott om förvaring i både rymligt vindsförråd mitt emot lägenhetens övre plan, samt förrådsvind i lägenheten. Parkering tillhörande lägenheten samt ett flertal gästparkeringar i området. Nära Älta centrum, bad, skolor, förskolor och goda busskommunikationer till bl a Slussen, Sickla köpkvarter och Gullmarsplan. Naturnära med strövområden och motionsslingor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.