Hasselnötsvägen 3 / Älta - Hedvigslund / Älta / Nacka

Slutpris
3 900 000 kr
Referensnummer
114 626
Boarea
119 kvm
Driftkostnad
46 408 kr/år
Tomtarea
357 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans parhus med vind
Såld
2014-01-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Hasselnötsvägen 3 såldes av oss 2014-01-23. Se alla våra försäljningar i Älta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta - Hedvigslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bullerbykänsla!
Tänk dig ett lugnt och barnvänligt område. Trähus med vita knutar, en lugn områdesgata där man vågar släppa ut barnen, flera fina lekplatser och en hel allé med körsbärsträd som är som en tavla när de står i blom. Här, i början av det beskrivna området ligger detta tvåplans parhus om 119 m² fördelade på 4 r o k, varav 3 sovrum. Två badrum, centraldammsugare och ett generöst trädäck. Insynsskyddad och friköpt tomt. Carport och uppfart med plats för två bilar. Centrumnära och nära till bussar, förskolor, skolor, idrottsplats och ishall.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.