Hasselnötsvägen 57, 1 tr / Älta - Hedvigslund / Älta / Nacka

Slutpris
2 800 000 kr
Referensnummer
204 611
Boarea
94 kvm
Avgift
6 480 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hasselnötsvägen såldes av oss 2014-11-13. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Hasselnötsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta - Hedvigslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och fräsch 4-5:a i etage. Rymlig balkong med morgon- och förmiddagssol. På entrévåningen är det öppen planlösning mellan entréhall, kök och vardagsrum. Kaklade badrum på båda våningarna. Tre fina sovrum, varav två på övervåningen. Båda våningsplanen har separata entrédörrar. Lugnt och fridfullt område med villabebyggelse tvärs över gatan och som dessutom är en återvändsgata utan genomfartstrafik. Två stora vindsförråd, varav det ena nås via egen vindlucka på övervåningen och P-plats ingår i månadsavgiften. Nära buss, centrum och naturområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.