Ligustervägen 9 / Södra Hedvigslund / Älta / Nacka

Slutpris
5 900 000 kr
Boarea
135 kvm
Driftkostnad
29 225 kr/år
Tomtarea
219 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-02-07
Bostaden är såld!

Denna radhus på Ligustervägen såldes av oss 2018-02-07. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Ligustervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Hedvigslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen på visning av detta nyproducerade radhus som stod inflyttningsklart under 2017. Trevlig planlösning i två plan med öppna och sociala ytor på entréplanet samt tre sovrum och ett allrum på det övre våningsplanet. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt och smakfulla materialval, såsom vackra bänkskivor av marmor, präglar detta boende. Trädäckad altan med plan gräsyta. På framsidan av huset finns uppställningsplats för två bilar.
Här bor ni i ett nyproducerat och mycket barnvänligt område med närhet till förskola och skola samt Ältas vackra natur runt knuten. I området har man byggt en ny lekplats med fotbollsplan och stora grönområden för härligt friluftsliv.
Från Älta går det bra busskommunikationer till Gullmarsplan och Slussen samt tvärförbindelser till Nacka, Haninge och Tyresö. Älta har ett mindre centrum för närservice och önskar man ett större utbud av affärer når man Tyresö centrum på 5 min med bil.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration