Nyvägen 4 / Älta - Älta Gård / Älta / Nacka

Slutpris
5 450 000 kr
Referensnummer
158 856
Boarea/biarea
146/48 kvm
Driftkostnad
41 210 kr/år
Tomtarea
2 105 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med suterrängvåning
Såld
2014-08-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Nyvägen 4 såldes av oss 2014-08-29. Se alla våra försäljningar i Älta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta - Älta Gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Privat läge i centrala Älta! Långt upp på tomten ligger denna röda tvåplans tegelvilla, vilket ger huset ett privat och insynsskyddat läge. Boarea 146 m² + 48 m² biyta fördelade på 5 r o k, med stora möjligheter till att bli ett riktigt drömhus. Insynsskyddad baksida med naturtomt i sydväst och öppen trädgårdstomt med stora ytor för lek på framsidan. Balkong med morgonsol mot entrésidan. Nära busskommunikationer, skolor och förskolor. Cykel- och gångavstånd till ett flertal badsjöar och naturen som nära granne med strövområden och härliga motionsspår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.