Plommongatan 11 / Älta Centrum / Älta / Nacka

GAVELRADHUS I 3 PLAN

Slutpris
3 735 000 kr
Boarea/biarea
118/19 kvm
Driftkostnad
43 951 kr/år
Tomtarea
110 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-19
Bostaden är såld!

Denna radhus på Plommongatan såldes av oss 2019-10-19. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Plommongatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Treplans gavelradhus om 118 + 19 kvm med perfekt hörnläge. 5 rum och kök varav 4 sovrum. Genomgående fina ytskikt med ekparkett på golven och ljust målade väggar. Ljust och fint kök med plats för stor familj och sociala sammankomster. Härlig baksida i söderläge och hörntomt som angränsar till allmänning. Trädäckad altan, perfekt för grillkvällarna.

Barnvänligt och centralt område i vackra Älta med närhet till badsjöar, motionsspår, centrum och täta busskommunikationer till bl a Slussen och Gullmarsplan på kortare promenadavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.