Stensövägen 13, 7tr / Älta - Strandparksområdet / Älta / Nacka

Slutpris
1 780 000 kr
Referensnummer
153 021
Boarea
78 kvm
Avgift
4 308 kr/mån
Driftkostnad
733 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stensövägen 13, 7tr såldes av oss 2014-01-17. Se alla våra försäljningar i Älta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta - Strandparksområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med utsikt över Ältasjön finner vi denna väldisponerade 3:a som totalrenoverades under 2006. Genomgående ekparkett i hela lägenheten och fina påkostade materialval. Smakfullt renoverat kök där man öppnat upp mot vardagsrummet vilket ger sociala ytor för umgänge. Badrummet är även det renoverat med helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme samt ett härligt bubbelbadkar. Rymlig inglasad balkong i söderläge där man gärna njuter långt in på hösten. Här bor ni nära kommunikationer, badsjöar och naturen samt inom gångavstånd till Älta centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.