Stensövägen 13, 7 tr / Älta - Strandparksområdet / Älta / Nacka

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 437 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2015-01-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stensövägen såldes av oss 2015-01-26. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Stensövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta - Strandparksområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med fin utsikt över Älta och med ett högt och fritt läge, finner ni denna väldisponerade 3:a som har nytt kök och badrum från 2007. Genomgående laminatgolv i hela lägenheten och i övrigt fina materialval. Smakfullt renoverat kök där man öppnat upp mot vardagsrummet vilket ger sociala ytor för umgänge. Badrummet är även det renoverat och har helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme. Rymlig inglasad balkong med morgon- och förmiddagssol. Här bor ni nära kommunikationer, badsjöar och naturen samt inom gångavstånd till Älta centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.