Strålsjövägen 40 / Strålsjön / Älta / Nacka

Ljust och gemytligt parhus i ett av Ältas mest attraktiva områden!

Slutpris
6 300 000 kr
Boarea/biarea
121/7 kvm
Driftkostnad
18 634 kr/år
Tomtarea
256 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-03-24
Bostaden är såld!

Denna parhus på Strålsjövägen såldes av oss 2017-03-24. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Strålsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strålsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt tillfälle att förvärva detta ljusa och gemytliga parhus i ett av Ältas mest attraktiva områden. Beläget i ett mycket lugnt, barnvänligt område precis intill naturen finner ni detta synnerligen trivsamma hus i två plan. Här ges känslan av att bo på landet intill skogens sus, samtidigt med dess närhet till stan. Fastigheten erbjuder ljusa och generösa sällskapsytor, tre rymliga sovrum, kök med matplats vid fönster ut mot lekplatsen på gården. Idylliskt för barnfamiljens dynamiska vardag. Matsal/vardagsrum med vacker kakelugn/murspis som ger värme åt hela huset. Helkaklade badrum med gedigna och påkostade materialval. I allrum och badrum på övervåningen finns två för området unikt byggda takkupor som ger ett rikligt ljusinsläpp och ger hela övervåningen vida luftighet och rymd. Charmig farstukvist med sittbänkar under tak på husets entrésida. På dess baksida en lummig, insynsskyddad trädgård med altan i söder. Här avnjuts sol från morgon till kväll. På husets gavel finns en sidoentré med trappa och platå som leder till den praktiska groventrén och tvättstuga. På tomten finns även ett isolerat förråd perfekt som snickarbod eller dylikt. Ytterligare tillbyggd praktisk redskapsbod, vedbod samt kompost. Marksten löper längst husets gavel runt förrådet och avslutas i en ytterligare uteplats perfekt för grillmiddagen. Tillhörande garage finns till alla hus samt flertalet besöksplatser. Fiber är indraget i fastigheten. Med badrocksavstånd till Strålsjön och ett stenkast från det rika Nackaresarvatet. Närhet till buss till Gullmarsplan och Slussen samt tvärförbindelser till Nacka och Haninge. Mycket bra förskolor, skolor samt närservice i Älta centrum. Med det fördelaktiga läget intill skogsbrynet och med samtidig närhet till city möjliggörs ett härligt familjeliv.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn