Sök Meny
Såld

Älta - Strålsjön / Strålsjövägen 40

Ljust och gemytligt parhus i ett av Ältas mest attraktiva områden!

Unikt tillfälle att förvärva detta ljusa och gemytliga parhus i ett av Ältas mest attraktiva områden. Beläget i ett mycket lugnt, barnvänligt område precis intill naturen finner ni detta synnerligen trivsamma hus i två plan. Här ges känslan av att bo på landet intill skogens sus, samtidigt med dess närhet till stan. Fastigheten erbjuder ljusa och generösa sällskapsytor, tre rymliga sovrum, kök med matplats vid fönster ut mot lekplatsen på gården. Idylliskt för barnfamiljens dynamiska vardag. Matsal/vardagsrum med vacker kakelugn/murspis som ger värme åt hela huset. Helkaklade badrum med gedigna och påkostade materialval. I allrum och badrum på övervåningen finns två för området unikt byggda takkupor som ger ett rikligt ljusinsläpp och ger hela övervåningen vida luftighet och rymd. Charmig farstukvist med sittbänkar under tak på husets entrésida. På dess baksida en lummig, insynsskyddad trädgård med altan i söder. Här avnjuts sol från morgon till kväll. På husets gavel finns en sidoentré med trappa och platå som leder till den praktiska groventrén och tvättstuga. På tomten finns även ett isolerat förråd perfekt som snickarbod eller dylikt. Ytterligare tillbyggd praktisk redskapsbod, vedbod samt kompost. Marksten löper längst husets gavel runt förrådet och avslutas i en ytterligare uteplats perfekt för grillmiddagen. Tillhörande garage finns till alla hus samt flertalet besöksplatser. Fiber är indraget i fastigheten. Med badrocksavstånd till Strålsjön och ett stenkast från det rika Nackaresarvatet. Närhet till buss till Gullmarsplan och Slussen samt tvärförbindelser till Nacka och Haninge. Mycket bra förskolor, skolor samt närservice i Älta centrum. Med det fördelaktiga läget intill skogsbrynet och med samtidig närhet till city möjliggörs ett härligt familjeliv.

Sponsrade länkar
Älta / Strålsjön
Strålsjövägen 40
Slutpris: 6 300 000 kr
Boarea/biarea: 121/7 kvm
Driftkostnad: 18 634 kr/år
Tomtarea: 256 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-03-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Älta / Strålsjövägen

Andra liknande sålda bostäder

  • Förbättra läget med insynsskydd
    Förbättra läget med insynsskydd

    Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!

  • Sju sätt att renovera miljövänligt!
    Sju sätt att renovera miljövänligt!

    Lär dig renovera miljövänligt. Det är verkligen inte lätt att göra medvetna val när man ska renovera hemma. Här är sju kloka råd på vägen.