Strålsjövägen 40

Strålsjövägen 40

Slutpris

6 300 000 kr


Strålsjön— Älta— Nacka

Strålsjövägen 40


Slutpris
6 300 000 kr

Strålsjön— Älta— Nacka

Ljust och gemytligt parhus i ett av Ältas mest attraktiva områden!

Unikt tillfälle att förvärva detta ljusa och gemytliga parhus i ett av Ältas mest attraktiva områden. Beläget i ett mycket lugnt, barnvänligt område precis intill naturen finner ni detta synnerligen trivsamma hus i två plan. Här ges känslan av att bo på landet intill skogens sus, samtidigt med dess närhet till stan. Fastigheten erbjuder ljusa och generösa sällskapsytor, tre rymliga sovrum, kök med matplats vid fönster ut mot lekplatsen på gården. Idylliskt för barnfamiljens dynamiska vardag. Matsal/vardagsrum med vacker kakelugn/murspis som ger värme åt hela huset. Helkaklade badrum med gedigna och påkostade materialval. I allrum och badrum på övervåningen finns två för området unikt byggda takkupor som ger ett rikligt ljusinsläpp och ger hela övervåningen vida luftighet och rymd. Charmig farstukvist med sittbänkar under tak på husets entrésida. På dess baksida en lummig, insynsskyddad trädgård med altan i söder. Här avnjuts sol från morgon till kväll. På husets gavel finns en sidoentré med trappa och platå som leder till den praktiska groventrén och tvättstuga. På tomten finns även ett isolerat förråd perfekt som snickarbod eller dylikt. Ytterligare tillbyggd praktisk redskapsbod, vedbod samt kompost. Marksten löper längst husets gavel runt förrådet och avslutas i en ytterligare uteplats perfekt för grillmiddagen. Tillhörande garage finns till alla hus samt flertalet besöksplatser. Fiber är indraget i fastigheten. Med badrocksavstånd till Strålsjön och ett stenkast från det rika Nackaresarvatet. Närhet till buss till Gullmarsplan och Slussen samt tvärförbindelser till Nacka och Haninge. Mycket bra förskolor, skolor samt närservice i Älta centrum. Med det fördelaktiga läget intill skogsbrynet och med samtidig närhet till city möjliggörs ett härligt familjeliv.


Boarea/biarea
121/7 kvm
Driftkostnad
18 634 kr/år
Tomtarea
256 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-03-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.